praktijk.jpg

Scheidingslijn.png

Ik ben Bianca al 27 jaar werkzaam in een tandartspraktijk en al bijna 22 jaar schoonheidsspecialiste en sinds 2008 Pedicure.

Beiden beroepen voer ik nog steeds dagelijks uit met heel veel plezier, een keuze maken is voor mij dan ook echt onmogelijk.  Ik ervaar mijn werkzaamheden als hobby! In de tandartspraktijk ben ik paro-preventie assistente, dat houd in dat de tandarts en mondhyganiste dagelijks een beroep op mij doen. Ik help daar waar nodig en wat in mijn functie is toegelaten. Hierdoor hebben tandarts en mondhyganiste meer tijd over voor het specialistische werk. Een aantal jaar geleden nog een aantal aantekeningen behaal, hierdoor mag ik nu ook caviteiten maken (vullingen). Beiden beroepen  houden mij alert en op het gebied van hygiene compleet up to date. Als pedicure zijn er veel overeenkomsten met de boor en bewerken van het nagelbed! 

Ook op het gebied van huidverbetering probeer ik mezelf van de laatste ontwikkelingen te voorzien en bezoek veel beurzen. Mensen helpen ondersteunen en laten relaxen zijn mijn doelen. Adviezen geven maar mensen geen gevoel geven iets te moeten kopen of aanschaffen, die keus laat ik na een advies gewoon aan de klant zelf over.

Ik hoop dat als u in onze salon bent dit ook zo ervaart.

Bianca

BIANCA.jpg

 

© 2015 - 2018 Beautysalonkingstijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel